Hudpleie

Om oss

Tegoder.no driftes av Norsk Solimport AS, som har drevet med import, salg av solarier, solrekvisita og solkosmetikk siden 2001.

Norsk Solimport overtok agenturet Tegoder Cosmetics og Bioespana i Norge i februar 2019 (dette lå tidligere under AquaNovo Group AS). Vårt lager og ordreavdeling ligger i Tingvoll i Møre & Romsdal.

Fornøyde kunder
Vi forsøker å tilfredstille våre kunders behov etter beste evne, og er tilgjengelig for å hjelpe deg med dine spørsmål på telefon: 413 81 453  og på epost.

Du når oss i våre åpningstider på hverdager mellom kl 09:00 og 16:00.

Bioespana er en serie med høykvalitets helsekostprodukter, utviklet for å bekjempe estetiske problemer fra innsiden.

Produktene er utviklet og produsert av Tegor Group i Spania, som også står bak hud- og kroppspleiemerket Tegoder Cosmetics. Deres konsept In & Out baserer seg på at skjønnhet og helse starter på innsiden, og komplimenteres med kosmetiske produkter for å oppnå et optimalt resultat.

Tegoder Cosmetics fra TEGOR GROUP i Spania, bruker den perfekte balansen mellom moderne produksjonsprosesser og de mest eksklusive og naturlige råvarene.

Etter mer enn tre tiår på markedet tilbyr TEGOR GROUP eksepsjonelle resultater i ansikt, kropp og hårpleie takket være sine virkelig unike produkter og metoder. Konseptet In & Out baserer seg på at skjønnhet og helse starter på innsiden, og komplimenteres med kosmetiske produkter for å oppnå et optimalt resultat.